Cartea “Pieriti vrajitoare zdrentaroase”, de Celine Kiernan, va aparea saptamana viitoare la Editura Storia. Cartea va fi lansata la Gaudeamus Bucuresti , organizat în perioada 14 – 18 noiembrie 2018, în Pavilionul Central Romexpo.

Cartea “Pieriti vrajitoare zdrentaroase” prezinta povestea unei fetite pe nume Mup si a familiei ei formata din mama, tata, fratiorul ei mai mic si matuta Tusi. Ceea ce este deosebit la aceasta familie este fapul ca mama lui Mup este vrajitoare. Ea a fost rapita din taramul vrajitoarelor de Tusi si adusa pe pamant  pentru a duce o viata obisnuita. Totusi, viata lor linistita se va da peste cap, in momentul in care tatal fetitei dispare. El este rapit si dus in taramul vrajitoarelor, tocmai pentru a o ademeni pe mama lui Mup sa se reintoarca in acest taram si sa il caute.

Cartea este plina de aventura si mister si o recomand tuturor copiilor cu varsta peste 9 ani.

Multumesc mult Editurii Storia pentru ca mi-a dat sansa de a citi aceasta carte inainte de a aparea in librarii si mai ales pentru sansa de a prezenta in premiera coperta acestei minunate carti.

Recenzia o puteti vedea pe canalul meu de Youtube:

 

Cartea se poate achizitiona de pe site-ul Editurii Storia: https://storiabooks.ro/

Informatii suplimentare despre Targul international Gaudeamus: http://www.gaudeamus.ro/ro/international/index.html

Share and Enjoy !

0Shares
0 0