Booktubers on-tour 2, 2018, Bucuresti – Constanta – Braila – Iasi – Suceava- Bacau – Ploiesti

Booktubers on-tour 2 a fost o bucurie! Si de aceasta data  turneul a fost organizat de Daria de pe canalul de Booktube Daria Prietena cu cartile, careia ii multumesc mult pentru ca m-a implicat in organizarea acestui nou turneu. Multumesc Daria! Te iubesc!

Am asteptat cu nerabdare acest turneu mai ales ca, de aceasta data, ne-am intregit echipa de booktuberi:

Mai face parte din echipa noastra si cea mai talentata artista:

Booktubers on-tour 2 s-a desfasurat in perioada 20 – 30 iulie 2018 si a avut urmatorul traseu: Bucuresti – Constanta – Braila – Iasi – Suceava- Bacau – Ploiesti.

La Constanta ne-a onorat cu participarea la Workshopul de scriere creativa:

si

La Braila au participat la evenimentul nostru si:

La Iasi au venit la intalnira noastra si:

La Bacau a venit si:

A fost o experienta de neuitat! Am vizitat locuri in care nu am mai fost niciodata, am cunoscut copii minunati, am mancat bunatati, am ramas cu amintiri de neuitat. Ne-am imprietenit cu copii si ne-am jucat jocuri cu si despre carti. Am organizat concursuri cu premii in carti – premii oferite cu generozitate de Editura Storia Books si Cartepedia.

Cateva imagini din Booktubers on-tour 2: Bucuresti- Constanta – Braila

Imagini din aventura noastra im Booktubers on-tour 2: Suceava si Iasi

Cateva clipe din Booktubers on-tour: Bacau – Ploiesti

Cum a fost in Booktubers on tour 2 ?

Booktubers on tour 1, 2017, Bucuresti – Craiova – Deva – Timisoara – Sibiu – Brasov

Booktubers on-tour – este un turneu care are ca scop promovarea cititului in randul copiilor. Acest turneu a fost organizat de Daria de pe canalul de booktube Daria Prietena cu cartile, impreuna cu care am avut curajul de a porni in aceasta aventura.

Booktubers on-tour 1 s-a desfasurat in perioada 1 – 7 februarie 2018 si a avut urmatorul traseu: Bucuresti – Craiova – Deva – Timisoara – Sibiu – Brasov.

In fiecare din aceste localitati ne-am intalnit cu copii minunati care citesc si care iubesc cartile! Ne-am jucat jocuri cu si despre carti, am schimbat impresii, ne-am cunoscut si ne-am bucurat ca ne-am intalnit!

Booktubers on Tour 1, 2017 Raspundem la intrebari cu si despre carti

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0