Eu sunt voluntar in cadrul proiectului Daruim comori, in care, pe parcursul unui an eu citesc copiilor aproximativ 40 de carticele. In Atelierele de lectura organizate la libraria Humanitas din Oradea, eu citesc copiilor si apoi realizam impreuna cateva jocuri si activitati.

La atelierul de lectura din data de 5 noiembrie 2019, librăria Humanitas din Oradea, am citit două cărți „Sam cel prea timid” scrisă de Beth Bracken, apărută la editura Univers și cartea „Prea mulți morcovi” scrisă de Katy Hudson, apărută la editura Univers Enciclopedic Junior.

Înainte de a lectura „Sam cel prea timid” i-am întrebat pe copii despre ce cred ei că va fi povestea, ajungând la final să descopere dacă presupunerea lor a fost corectă sau nu.
Ne-am jucat și noi „Arată și povestește” cu lucruri descoperite în librărie, iar apoi fiecare și-a creat propria girafa!
În a doua parte a atelierului am lecturat cartea „Prea multi morcovi” iar copiilor le-a plăcut foarte mult. I-am întrebat pe copii ce ar fi făcut ei în locul personajului principal, iar apoi din hartie fiecare și-a creat propriul morcov!

Ne-am distrat și sper sa ne reîntâlnim la următorul atelier!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0