Produse recomandate

Optifibre – incercat, verificat, recomandat!

Bună! Astăzi am revenit cu un nou articol in care vreau sa va prezint si sa va recomand un produs foarte bun si anume: Optifibre.
Timp de ~3 săptămâni am testat produsul Optifibre si  m-am simtit mult mai bine dupa aceasta cura. Acesta este si motivul pentru care il recomand!
Optifibre este un produs inovator ce este 100% de origine vegetala, nu conține gluten și are gust neutru.
Poate fi utilizat și pe termen lung făra efecte adverse. Acest produs reglează tranzitul intestinal. El poate fi consumat de adultii si copii de peste 3 ani, fiind recomandat mai ales celor ce suferă de tulburări ale tranzitului. Poate fi adaugat în orice tip de lichid/mâncare și este recomandat a fi consumat în principal dimineața și seara. Produsul este recomandat și gravidelor sau persoanelor ce alăptează.

Am început sa văd efectele acestui produs chiar după primele zile de testare, efecte în principal pozitive. L-am consumat cel mai des în apă, dimineața, înainte de micul dejun și seara. Dozarea se face cu ajutorul măsurii din interiorul cutiei, pentru început se consumă 5 g pe zi, dozajul crescâd trepatat pe parcursul utilizării produsului.

Vă recomand produsul cu mare drag și îl puteți găsi online, dar și în magazinele DM.

Mai multe detalii despre acest produs poti vedea pe: pe www.buzzstore.ro

Share and Enjoy !

0Shares
0 0