Manifest pentru carti!

Salvați poveștile!|| Manifest pentru cărți

Hello! Astazi am revenit cu o noua postare si un nou videoclip pe Youtube!

De când am învățat să citesc, cărțile mi-au deschis un univers nou și colorat și mi-au adus o grămadă de prieteni noi cu care împărtășesc aceeași pasiune. Pot spune că, într-un fel, m-au salvat de multe ori – de plictiseală, de momente în care mă simțeam singură sau neînțeleasă. Chiar dacă nu înțelegem cu toții situația în care suntem de când cu coronavirusul, cred că și voi sunteți îngrijorați de îngrijorarea părinților, de faptul că s/au închis școlile și nu știți când vă veți revedea bunicii, prietenii, colegii și profesorii. Dacă și voi sunteți pasionați de cărți, cred că sunteți de acord cu mine că asta e o perioadă bună de citit. Ceea ce vreau să vă spun este că nici cărțile nu traversează o perioadă prea bună – s/au închis deja liberării, iar editurile nu stiu inca cand vor scoate noi aparitii. Asa ca a venit momentul sa le intoarcem cartilor favoarea si sa le salvam si noi pe ele. Si putem face acest lucru cumparand o carte. Nu conteaza de la ce editura, sau ce gen literar, conteaza doar sa ajutam si noi la supravietuirea povestilor pe care le iubim.
In descrierea videoclipului puteti gasi link-urile catre cele mai importante edituri si site-uri de carte din Romania, iar acolo puteti gasi carti la super-preturi!

Storia Books https://storiabooks.ro/ Corint https://www.edituracorint.ro/ Curtea Veche Publishing https://www.curteaveche.ro/ Humanitas https://humanitas.ro/ Nemira https://nemira.ro/?gclid=Cj0KCQjwsYb0… Gama https://www.edituragama.ro/ DPH https://www.edituradph.ro/?gclid=Cj0K… Pandora M https://pandoram.ro/ Aramis http://www.edituraaramis.ro/ Litera https://www.litera.ro/?SID=01p40d6otf… Grupul editorial Art https://www.editura-arthur.ro/ Cartepedia https://www.cartepedia.ro/ Libris https://www.libris.ro/ Diverta https://www.dol.ro/ Cărturești https://carturesti.ro/ Elefant https://carturesti.ro/ 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0