Pick of the week

Pick of the week- „7 lucruri importante”, de Shelley Pearsal, Editura Corint

Cartea săptămânii 30 martie-5 aprilie este “7 lucruri importante” scrisă de Shelley Pearsall și apărută în colecția Smart Age a editurii Corint Junior.

Cartea îl are ca personaj principal pe Arthur Owens, un băiat de 13 ani ce comite o faptă care îl trimite la o școală de corecție. După 3 săptămâni ajunge la tribunal unde își primește sentința: să lucreze pentru cel pe care aproape la ucis, domnul Hampton, un bătrân poreclit Colecționarul care adună gunoaie de pe străzi.

În primele 4 ore de muncă, băiatul primește o listă cu cele mai importante 7 lucruri pe care trebuie să le adune din gunoaie: sticle, folie, carton ondulat, bucăți de lemn, becuri, cutii de cafea și cioburi de oglindă. Lucruri care par foarte banale la început, însă pe măsură ce povestea avansează, Arthur află adevărata importanță a acestor obiecte, își face un prieten și într-un final află pentru ce aduna acele obiecte.

Cartea este bazată pe întâmplări reale, este superb scrisă și te emoționează până la lacrimi, iar eu o recomand copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani!ici

 

Cartea se poate achiziţiona de aici: Șapte lucruri importante, SHELLEY PEARSALL

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0