Recenzii carte

„Tiamel-Legenda ultimului Craniu de Cristal”, de Adrian Hulber

《”Sunt doar doua feluri de a-ti trai viata… Unul- de a crede ca nu exista miracole. Altul- de a crede ca totul este un miracol…”》 Albert Einstein

Hello! Astazi am revenit cu o noua postare despre cartea „Tiamel-Legenda ultimului Craniu de Cristal„.
Cartea este scrisa de Adrian Hulber si este publicata in acest an in Oradea.

Cartea este foarte frumos tiparita si ilustrata, are o aranjare in pagina lejera, se citeste usor si chiar daca este groasa nu este grea, ceea ce o face usor de tinut in mana si de lecturat.

Cartea ne prezinta povestea lui Tiamel prin insemnarile din jurnalul secret al lui Ivone Mercier.

Ivone Mercier este o scriitoare, care ajunsa la varsta de 80 de ani, bunica cu nepoti si stranepoti, isi reciteste jurnalele scrise in copilarie in care ea si-a insemnat viziunile. Stand in camera ei, avand in fata doua cranii de cristal, Ivone isi aminteste ca pe cand avea 14 ani, ea a inceput sa auda o voce a unei fapturi de dincolo de vis. Era o voce care ii soptea cuvinte de incurajare si de iubire. Astfel, incepe povestea lui Ivone, care dupa 66 de ani, isi destainuie secretele cuprinse in caietele jurnal invechite. Povestea are loc pe o planeta de marime mijlocie, aflata la marginea lumii, un teritoriu cu ingeri rebeli, cu munti prapastiosi invaluiti in neguri misterioase.

Citeste cartea si vei afla povestea lui Ti, a lui Lara si a fapturilor care le insotesc in calatoria spre orasul negustorilor, intamplarile de pe Lacul Curcubeu si Insula Lebedelor. Afla secretele craniilor de cristal, care este momentul in care ele transmit raze luminoase si care sunt puterile lor.

O poveste fascinanta, complexa, care te transpune intr-o lume magica, ireala si totusi tangibila. O carte minunata, pe care eu recomand tuturor copiilor de peste 9 ani, perfecta pentru orice iubitor de fantasy!

Cartea se poate comanda de aici: https://tiamel.ro/.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0